Agenda

Verhaal achter de plaat “Ik schaam me nooit” van Piet Baum !

today 23/12/2023


Background
share close

Op zaterdag 23 december vanaf 14:00 uur hebben we de geweldige Piet Baum in de studio! Hij komt alles vertellen over zijn splinternieuwe single “Ik schaam me nooit” en nog veel meer spannende dingen! De lancering van deze krachtige single markeert mogelijk het begin van een gloednieuwe muziekcarrière voor Piet, die eerder optrad met Jan Verhoeven (†), Sandy Rachel en Frank Ferrari.

Piet vertelt: “Ik kon er niet meer omheen en ben toch maar weer de studio ingedoken. Via Joos van Leeuwen kwam ik uit bij de studio van Eric van Tijn waar we meerdere nummers hebben opgenomen.” Joos van Leeuwen, bekend van zijn samenwerking met grote artiesten en bijdragen aan populaire tv-programma’s, ziet veel potentie in de samenwerking met Piet.

Mis dit unieke interview niet en luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB-kanaal, 96.0 in Stadskanaal, 93.5 in Emmen, of via onze handige APP! Wil je een kijkje achter de schermen nemen? Ga dan naar www.teamfm.nl/live. Het belooft een geweldige middag vol muziek en verhalen te worden. Zorg dat je erbij bent!

Meer informatie Piet Baum : Facebook Piet Baum


Details
Begin 23/12/2023 H 2:00 pm
End 23/12/2023 H 3:00 pm
Rate it
0%