Agenda

Verhaal achter de plaat ”Ik drink van verdriet” van Dyon Verwer !

today 18/11/2023


Background
share close

Op zaterdagmiddag vanaf 16:00 uur verwelkomen we met trots Dyon Verwer in onze studio, die ons alles gaat vertellen over zijn recente muzikale creatie, “Ik drink van verdriet”. Deze gloednieuwe single, een gewaagde cover van Roel Britting, heeft een opwindende twist gekregen onder de deskundige handen van producer Frank Verkooyen. Verwacht een compleet andere muzikale ervaring, met een verhoogd tempo en toegevoegde live instrumenten die deze cover tot leven brengen.

Dyon Verwer koesterde dit idee al geruime tijd, en ondanks het risico dat anderen ook op dit lumineuze idee zouden komen, heeft hij de sprong gewaagd om zijn unieke visie op dit bekende nummer te delen. In een tijd waarin bewerkingen van bestaande liedjes bijna de norm zijn geworden, komt Dyon met een frisse wind en een verrassende draai aan “Ik drink van verdriet”.

Mis deze kans niet om in de wereld van Dyon Verwer te duiken en meer te ontdekken over zijn artistieke proces en de totstandkoming van deze unieke cover. Stem in op http://audiostreamen.nl/teamfm, luister via ons DAB-kanaal, op 96.0 in Stadskanaal, 93.5 in Emmen, of gebruik onze handige APP! Voor een kijkje achter de schermen, bezoek www.teamfm.nl/live.

Meer informatie Dyon Verwer : www.dyonverwer.nl


Details
Begin 18/11/2023 H 4:00 pm
End 18/11/2023 H 5:00 pm
Rate it
0%