Agenda

Verhaal achter de plaat ”Huis op de wolken” van Joy Woelders

today 24/02/2024


Background
share close

Zaterdag 24 februari om 16:00 uur is het feest in onze studio, want niemand minder dan Joy Woelders is te gast!  Bekend om zijn vrolijke en positieve nummers, brengt Joy zijn nieuwste parel “Huis op de Wolken” met zich mee. Een betoverend liefdesverhaal verweven met een prachtige boodschap.

Laat je meevoeren door de eerste tonen van “Huis op de Wolken”, waar Joy je meeneemt op een reis vol liefde en verbeelding. Het nummer vertelt het verhaal van een man die droomt van een huis hoog in de wolken, een plek waar geliefden samen hun geluk vinden. Joy fungeert als de piloot van deze bijzondere reis door zijn gedachten, gedreven door de vleugels van liefde. Herkenbaar voor iedereen die ooit diep verliefd is geweest, met de aanstekelijke melodie die je na één keer luisteren mee laat zingen.

Joy Woelders, in samenwerking met producer Dylan van der Feen van The Office Studio, levert met “Huis op de Wolken” een meesterwerk af dat de harten van een breed publiek zal veroveren. Mis dit sprankelende interview en luistermoment niet! Stem af op http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB-kanaal (96.0 Stadskanaal, 93.5 Emmen), of gebruik onze app. Voor een visuele traktatie, kijk live mee op www.teamfm.nl/live. Tot dan!

Meer informatie Joy Woelders : www.joywoelders.nl


Details
Begin 24/02/2024 H 4:00 pm
End 24/02/2024 H 5:00 pm
Rate it
0%