Agenda

Verhaal achter de plaat ”Geef me nog een kans” van Hugo Beijeman !

today 17/02/2024


Background
share close

Ben jij klaar voor een spetterende middag vol muzikale verrassingen? Tune dan in op zaterdag 17 februari vanaf 14:00 uur, want we hebben niemand minder dan Hugo Beijeman in de studio! Hij komt praten over zijn gloednieuwe single “Geef me nog een kans” en nog veel meer!

Nederlandstalige radiostations spelen een steeds grotere rol in het leven van Hugo Beijeman. Na een succesvol bezoek aan RTV Hollands Midden, waar hij in gesprek ging met Marco de Hollander, ontstond een samenwerking met producer Frank Verkooyen van The Boom! Music studio. Dit resulteerde in een verfrissende versie van de klassieker “Achter de wolken schijnt altijd de zon” en een heruitgave van Hugo’s eigen single “Geef me nog één kans”.

Hugo zelf zegt: “Dit lied heeft niet alleen een leuke melodie, maar ook een prachtig verhaal. Het draait om een flamboyante gozer die uiteindelijk toch voor zijn eigen vrouw kiest. Ik hoop dat deze remake het succes krijgt dat het verdient!”

Mis dit niet! Luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB Kanaal, 96.0 bij Stadskanaal, 93.5 bij Emmen, of via onze APP! Je kunt ook live meekijken via www.teamfm.nl/live.

Meer informatie Hugo Beijeman : www.hugobeijeman.nl


Details
Begin 17/02/2024 H 2:00 pm
End 17/02/2024 H 3:00 pm
Rate it
0%