Agenda

Verhaal achter de plaat ”Ga niet op dieet” van John Enter

today 18/05/2024


Background
share close

Zaterdag 17 mei vanaf 14:00 uur hebben we een speciale gast in de studio: John Enter! Hij komt zijn nieuwe single “Ga niet op dieet” promoten, een aanstekelijke Nederlandstalige bewerking van het beroemde Franse chanson “Les lacs du Connemara”.

John Enter is een echte entertainer, herkenbaar aan zijn blauwe jas, klompen en opvallende mutsje. Hij brengt sfeer en gezelligheid naar dorpsfeesten, zomerfeesten, après-ski evenementen, vrijgezellenfeesten, oktoberfeesten, carnaval en nog veel meer!

Onder het advies van manager Benni van der Meer en in samenwerking met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties, zingt John in zijn nieuwe hit over heerlijke gerechten zoals frikandel, braadwurst, en pommes mit senf. Dit nummer zal je zeker een glimlach bezorgen, hoewel afvalcoaches er misschien anders over denken!

John vertelt: “Het afgelopen jaar was ik ontzettend druk, maar het werd hoog tijd om weer iets muzikaals van mij te laten horen. Ik had altijd het idee om een Franstalig liedje in het dialect op te nemen en nu is het eindelijk gelukt, met een Nederlandstalige twist en herkenbare Duitse gerechten. Voor het komende EK voetbal heb ik zelfs een Oranjeversie geschreven!”

Luister mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB Kanaal, 96.0 bij Stadskanaal, 93.5 bij Emmen of via onze APP!  Of kijk mee via www.teamfm.nl/live. 🎶

Kom erbij en geniet van de gezelligheid met John Enter!

Meer informatie john Enter : Facebook John Enter


Details
Begin 18/05/2024 H 2:00 pm
End 18/05/2024 H 3:00 pm
Rate it
0%