Agenda

Verhaal achter de plaat ”Fiësta aan de zee” van Maikel van Horrik

today 13/07/2024


Background
share close

Op zaterdag 13 juli vanaf 14:00 uur hebben we een speciale gast in de studio: Maikel van Horrik, de getalenteerde zanger uit het Brabantse Eindhoven, komt zijn nieuwe single “Fiësta aan de zee” promoten. Maikel begon zijn muziekcarrière, zoals veel artiesten, op feesten en partijen. In 2021 gaf hij zijn eerste echte optreden in het Blue Collar Hotel in het Klokgebouw in Eindhoven, waar hij zijn allereerste eigen nummer “Niemand op de wereld” ten gehore bracht. Op het podium weet Maikel een breed publiek te bereiken met zijn gevarieerde repertoire en zijn hoog entertainmentgehalte voor jong en oud. Zijn single “Discotheek” is een vrolijke swingplaat geworden met meer dan 300.000 streams.

Met zijn nieuwe single zal Maikel menig tent op zijn kop gaan zetten. Zoals we van Maikel van Horrik gewend zijn, is het een nummer met een hoog feestgehalte. Zal deze single net zo’n hoge ogen gooien als zijn voorgangers? Wat ons betreft in ieder geval wel! De nieuwe single heet “Fiësta in Spanje” en dit is ook weer een heel leuk, vrolijk en gezellig nummer!

Luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, via ons DAB Kanaal, op 96.0 bij Stadskanaal, 93.5 bij Emmen, of via onze APP. Kijk ook live mee via www.teamfm.nl/live. Mis deze kans niet om Maikel van Horrik live te horen en een voorproefje te krijgen van zijn nieuwe muziek. Zorg dat je erbij bent!

Meer informatie Maikel van Horrik : www.maikelvanhorrik.nl


Details
Begin 13/07/2024 H 2:00 pm
End 13/07/2024 H 3:00 pm
Rate it
0%