Agenda

Verhaal achter de plaat ”Feesten In De Kroeg” van Willie Schilder

today 11/05/2024


Background
share close

Op zaterdag 11 mei vanaf 14:00 uur hebben we de getalenteerde Willie Schilder te gast in onze studio om zijn nieuwste single “Feesten in de kroeg” te promoten! Kom alles te weten over zijn muzikale reis en meer!

Wilfried, geboren en getogen in het prachtige Vledder, Drenthe, heeft zijn passie voor muziek al sinds jonge leeftijd ontdekt. Als schilder in het dagelijks leven, heeft hij nu ook zijn weg gevonden naar de muziekwereld als solo-artiest onder de naam Willie Schilder.

Vanaf zijn eerste optreden op slechts 10-jarige leeftijd tot het vormen van diverse bands en uiteindelijk het nemen van de sprong naar een solocarrière, heeft Willie een indrukwekkende reis afgelegd. Met zijn unieke stem en muzikaliteit weet hij het Nederlandstalige lied tot leven te brengen.

Mis het niet! Luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, via ons DAB Kanaal, op 96.0 bij Stadskanaal, 93.5 bij Emmen of via onze APP! Of bekijk de live-uitzending op www.teamfm.nl/live. Het wordt een feestje in de studio met Willie Schilder.

Meer informatie Willie Schilder : Facebook Willie Schilder


Details
Begin 11/05/2024 H 2:00 pm
End 11/05/2024 H 3:00 pm
Rate it
0%