Agenda

Verhaal achter de plaat “Esperanza” van ”Javi Escalera & Rita Young !

today 06/04/2024


Background
share close

Op zaterdag 6 april vanaf 14:00 uur verwelkomen we met trots Javi Escalera & Rita Young in onze studio voor de promotie van hun nieuwe single “Esperanza”!

Ontdek alles over dit sprankelende voorjaarsnummer, inclusief het bijzondere verhaal erachter. Rita Young en Javi Escalera, bekend van hun eerdere hit “Jij & Ik” uit 2015, slaan opnieuw de handen ineen voor een meeslepende muzikale ervaring.

“Esperanza” is meer dan zomaar een duet – het is een herinterpretatie van een lied dat Rita al sinds haar 17e jaar koestert. Met producer Arjan Venemann aan het roer, is het arrangement verrijkt met levendige instrumenten, waarbij de trompet een hoofdrol speelt. Deze nieuwe versie combineert Spaanse en Nederlandse elementen voor een verrassende luisterervaring.

Tijdens dit exclusieve evenement onthullen Rita en Javi de achtergrond van “Esperanza”, inclusief de creatieve keuzes achter de tweetalige uitvoering. Rita, die haar 80e verjaardag viert, deelt haar passie voor optreden en muziek, terwijl Javi zijn veelzijdige talenten in de entertainmentwereld belicht.

Mis dit bijzondere moment niet! Luister live mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB-kanaal, frequentie 96.0 in Stadskanaal en 93.5 in Emmen, of via onze app. Je kunt ook meekijken via www.teamfm.nl/live.

Verrijk je zaterdagmiddag met de betoverende klanken van “Esperanza” en de inspirerende verhalen van Rita Young en Javi Escalera. Wees erbij en laat je meevoeren door deze unieke muzikale belevenis!

Meer informatie Rita Young : Facebook Rita Young

Meer informatie Javi Escalera : www.javiescalera.nl


Details
Begin 06/04/2024 H 2:00 pm
End 06/04/2024 H 3:00 pm
Rate it
0%