Agenda

Verhaal achter de plaat ”Dit wordt een feest” van Frank Oomen

today 08/06/2024


Background
share close

Zaterdag 8 juni vanaf 15:00 uur hebben we Frank Oomen in de studio om te vertellen over zijn nieuwste single ”Dit wordt een feest”. Voor Frank ging in 2023 een grote droom in vervulling met de lancering van zijn debuutsingle ‘Ik heb jou altijd al willen kussen’. Deze vrolijke en ritmische hit werd regelmatig gedraaid op radiostations in en rondom zijn woonplaats Hoeven. Frank voelde zich dan ook enorm trots toen hij zijn naam voorbij zag komen in de playlists en jaaroverzichten.

Aangemoedigd door dit succes, nam de 60-plusser opnieuw contact op met producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Hij wilde een opvolger maken die bol zou staan van vrolijke klanken. Verkooyen creëerde een gezellige melodie en liet opnieuw een pakkende tekst schrijven door Björn de Leijer. Het resultaat is de feestelijke single ‘Dit wordt een feest’.

Frank vertelt: ‘De eerste keer dat ik een lied in de studio inzong, was natuurlijk heel spannend. Omdat ik het zo’n leuke ervaring vond, wilde ik het niet bij die ene single laten. Ik wilde graag een lied met een accordeonsolo van Daniël Metz, één van de beste accordeonisten van ons land. Verkooyen waarschuwde dat het nummer hierdoor langer zou duren, maar ik stond erop. Het resultaat is ongelofelijk mooi geworden en ik heb er hoge verwachtingen van. Het is echte muziek en daar ben ik erg trots op.’

Mis deze gezellige uitzending niet! Luister mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB-kanaal, op 96.0 FM in Stadskanaal, 93.5 FM in Emmen, of via onze app. Kijk live mee via www.teamfm.nl/live!

Zorg dat je erbij bent!

Meer informatie Frank Oomen : Facebook Frank Oomen


Details
Begin 08/06/2024 H 3:00 pm
End 08/06/2024 H 4:00 pm
Rate it
0%