Agenda

Verhaal achter de plaat ”Dit is wat het is” van Sani van Mullem

today 08/06/2024


Background
share close

Zaterdag 8 juni vanaf 14:00 uur hebben we niemand minder dan Sani van Mullem in de studio om te vertellen over zijn gloednieuwe single ”Dit is wat het is”. Sani van Mullem is geen onbekende voor de fans van het tv-programma ‘De Hollandse Nieuwe’. Een van zijn hoogtepunten was het zingen voor een groot publiek samen met zijn grote voorbeeld René Froger.

Na deze ervaring kwam hij in contact met Robby Langendorff van Smaragd Music. Dit leidde tot een waardevol gesprek en een samenwerkingsovereenkomst van een jaar. Sani vertelt: ‘Robby is iemand die echt weet waar hij over praat. Hij bracht me in contact met producer Manfred Jongenelis. Ondanks mijn achtergrond in de Gypsy sound, overtuigde het team van Smaragd Music me om een andere muzikale richting in te slaan. Het resultaat is ‘Dit Is Wat Het Is’. Hoewel het compleet anders is dan wat ik tot nu toe heb gedaan, sta ik er volledig achter. Dit is de eerste stap naar een eigen repertoire.’

Mis deze kans niet om meer te horen over Sani’s nieuwe muzikale avontuur. Luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, via ons DAB-kanaal, op 96.0 FM in Stadskanaal, 93.5 FM in Emmen, of via onze app. Kijk live mee via www.teamfm.nl/live!

Zorg dat je erbij bent!

Meer informatie Sani van Mullem : www.sanivanmullem.nl


Details
Begin 08/06/2024 H 2:00 pm
End 08/06/2024 H 3:00 pm
Rate it
0%