Agenda

Verhaal achter de plaat ”De Wereld Is van Ons Allemaal” van Mark van Veen !

today 02/12/2023


Background
share close

Op zaterdag 2 december vanaf 14:00 uur hebben we een bijzondere gast in de studio: de getalenteerde Mark van Veen! Geboren in 1986 te Nieuwegein en nu woonachtig in het prachtige Tiel, deelt Mark zijn passie voor het Nederlandstalige lied met ons.

Van jongs af aan zingt Mark en heeft hij door de jaren heen zijn muzikale talenten verder ontwikkeld. Zijn liefde voor het Nederlandstalige genre is overduidelijk en maakt elk optreden van Mark een onvergetelijke ervaring. Hij weet zijn publiek altijd te raken met zijn positieve energie.

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van zijn ontdekker, Leo Lukassen, in 2022. Leo bracht Mark en Edwin van Hoevelaak samen, en ondanks dit verlies is het nu tijd om het project weer op te pakken en het leven te vieren, aldus Mark.

Mark zal alles vertellen over zijn single “De wereld is van ons allemaal,” een heerlijke feelgood-song die een cover is van André Hazes Sr. uit 1996. Mis dit unieke verhaal niet!

Luister gezellig mee op zaterdag 2 december via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB-kanaal, op 96.0 in Stadskanaal, 93.5 in Emmen, of via onze app! En voor een kijkje achter de schermen, bezoek www.teamfm.nl/live.

Mis deze kans niet om Mark van Veen live te beleven en samen het leven te vieren met zijn geweldige muziek!

Meer informatie Mark van Veen : Facebook Mark van Veen


Details
Begin 02/12/2023 H 2:00 pm
End 02/12/2023 H 3:00 pm
Rate it
0%