Agenda

Verhaal achter de plaat ”De weg naar geluk” van Hans Van Der Velde

today 06/04/2024


Background
share close

Op zaterdag 6 april vanaf 15:00 uur hebben we een bijzondere gast in de studio: Hans Van Der Velde!

Hij komt alles vertellen over zijn gloednieuwe single “De weg naar geluk”. Na eerdere successen met nummers als “Good Old Country Songs”, het duet “Storm” en “Dat komt door jou 2.0”, verrast Hans nu met een Nederlandstalige Schlager.

“De Weg Naar Geluk”, geschreven door Angela Radtke en gecomponeerd door Tim Hemme, belichaamt de zoektocht naar geluk die velen van ons herkennen. Hans toont hiermee zijn veelzijdigheid als zanger met een uitstapje naar een ander genre. Het nummer is opgenomen in zowel het Nederlands als het Duits, waardoor het een breed publiek zal aanspreken.

Dit jaar belooft veel moois voor Hans en zijn muziek!

Met een zangcarrière die 39 jaar geleden begon, heeft Hans een schat aan ervaring. Van Neil Diamond tot Elvis Presley en Bruce Springsteen, hij vertolkt ze allemaal met passie en overtuiging. Zijn motto “Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg” typeert zijn nuchtere en down-to-earth aanpak.

Mis deze kans niet om meer te weten te komen over Hans Van Der Velde en zijn muziek! Luister live mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB-kanaal, frequentie 96.0 in Stadskanaal en 93.5 in Emmen, of via onze app. Je kunt ook meekijken via www.teamfm.nl/live.

Laat je meevoeren door de betoverende klanken van “De weg naar geluk” en ontdek het verhaal achter deze nieuwe hit van Hans Van Der Velde.

Meer informatie Hans Van Der Velde: www.hansvandervelde.com


Details
Begin 06/04/2024 H 3:00 pm
End 06/04/2024 H 4:00 pm
Rate it
0%