Agenda

Verhaal achter de plaat ”De Vrolijke Volkszanger” van Kris van de Straat

today 22/06/2024


Background
share close

Op zaterdag 22 juni vanaf 14:00 uur verwelkomen we Kris van de Straat in de studio voor de release van zijn nieuwe single “De Vrolijke Volkszanger”. Met zijn aanstekelijke enthousiasme zorgt Kris ervoor dat iedereen blijft hangen als hij zingt. Hij is een echte sfeermaker die elke gelegenheid tot een feestje maakt, wat hem al vele nieuwe boekingen heeft opgeleverd.

Kris van de Straat, bekend om zijn energieke optredens en unieke liedjes, breidt zijn populariteit steeds verder uit buiten zijn woonplaats Haarlem. Zo mag hij op 6 juli 2024 optreden voor meer dan 10.000 mensen tijdens het Guilty Pleasure Festival bij de Gaasperplas in Amsterdam, waar hij ongetwijfeld “De Vrolijke Volkszanger” ten gehore zal brengen. En mocht het weer tegenzitten, dan heeft hij altijd nog zijn humoristische single “Koud, Nat Kutweer” paraat.

De single “De Vrolijke Volkszanger” is ontstaan uit een clublied voor een voetbalvereniging, en met hulp van Sonic Solutions uit Roosendaal is het een voltreffer geworden. Kris: “Ik identificeer mezelf als een vrolijke volkszanger die altijd iets nieuws brengt, en ik hoop nog lang mee te draaien in het muzikale wereldje.”

Luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, via ons DAB-kanaal, op 96.0 FM bij Stadskanaal, 93.5 FM bij Emmen, of via onze APP! Of kijk mee via www.teamfm.nl/live. Mis het niet!

Meer informatie Kris van de Straat : www.krisvandestraat.nl


Details
Begin 22/06/2024 H 2:00 pm
End 22/06/2024 H 3:00 pm
Rate it
0%