Agenda

Verhaal achter de plaat ”De mooiste momenten” van Dubbel Solo

today 01/06/2024


Background
share close

Op zaterdag 1 juni vanaf 14:00 uur verwelkomen we Dubbel Solo in de studio voor de promotie van hun nieuwste single “De Mooiste Momenten”! Wat is er mooier dan terugkijken op je mooiste momenten? Precies dit gevoel vangt het nieuwe nummer van Dubbel Solo.

Meriam Bruggink en Willem Jansen brengen al jaren prachtige muzikale momenten naar hun publiek en presenteren nu trots hun zevende single. Hun unieke muzikale stijl, gecreëerd in samenwerking met producer en tekstschrijver Martin Sterken, onderscheidt hen in de Nederlandse muziekscene. “De Mooiste Momenten” biedt vrolijke muziek en herkenbare teksten die iedereen aanspreken.

De officiële presentatie van de single vond plaats in het altijd sfeervolle Zalencentrum Wieleman in Westervoort, waar fans uit het hele land samenkwamen. Het was een fantastisch feest, vol enthousiaste mensen en lovende reacties. De gezellige sfeer en de geweldige gastartiesten maakten het een onvergetelijke middag.

Meriam en Willem genieten ervan om anderen blij te maken met hun muziek, en dat maakt hun samenwerking zo bijzonder. Ze vinden het belangrijk om hun fans altijd als eerste te laten genieten van hun nieuwe muziek. Met “De Mooiste Momenten” willen ze laten zien dat de mooiste momenten vaak in de kleinste dingen zitten, zoals een glimlach van een kind, een middag op een terrasje of een avond met vrienden. In deze hectische tijden is het belangrijk om te genieten van deze kleine, waardevolle momenten.

Mis deze bijzondere uitzending niet en luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB-kanaal, op 96.0 bij Stadskanaal, 93.5 bij Emmen, of via onze APP! Je kunt ook live meekijken via www.teamfm.nl/live. Beleef samen met Dubbel Solo “De Mooiste Momenten”!

Meer informatie Dubbel Solo : www.dubbelsolo.nl


Details
Begin 01/06/2024 H 2:00 pm
End 01/06/2024 H 3:00 pm
Rate it
0%