Agenda

Verhaal achter de plaat ”De liefde van de man gaat door de maag” van Jessy Arjaans !

today 27/01/2024


Background
share close

Op zaterdag 27 januari vanaf 14:00 uur hebben we een speciale gast in de studio: Jessy Arjaans, Geboren in Rotterdam en nu thuis in Groningen, brengt Jessy een heerlijke feestsingle uit de jaren 70 opnieuw tot leven. Dit nummer was destijds een mega hit en heeft radiomakers uitgedaagd om het opnieuw uit te brengen.

Maar er is meer! Jessy deelt ook bijzondere herinneringen aan haar jeugd, toen ze samen met haar vader dit nummer zong in de vrachtwagencabine, onderweg van de ene kermis naar de andere.

“De liefde van de man gaat door de maag” was een carnavalskraker uit 1974 van Ria Valk. Jessy Arjaans geeft er een frisse nieuwe draai aan met een geweldige band, en ze vertelt over de betekenis achter dit spreekwoord. Is ze van plan om etenswaren tijdens optredens te gebruiken om mannen te verleiden? Dat blijft nog even een verrassing, maar haar stemgeluid is al een groot compliment waard!

Jessy staat bekend als een veelzijdige zangeres met een breed repertoire, van covers tot eigen singles zoals “Oh Mario”, “Ik fluit naar alle mannen”, “Ik ben geen Mata Hari” en “Hemelsblauwe ogen”. Nu is ze klaar om met de komende carnaval de liefde van de man te bezingen.

Mis het niet! Luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB Kanaal, op 96.0 bij Stadskanaal, 93.5 bij Emmen of via onze APP! Je kunt ook live meekijken via www.teamfm.nl/live.

Meer informatie Jessy Arjaans : www.jessymusic.eu


Details
Begin 27/01/2024 H 2:00 pm
End 27/01/2024 H 3:00 pm
Rate it
0%