Agenda

Verhaal achter de plaat ”Dansen in m’n eentje” van Jessey Fields !

today 16/12/2023


Background
share close

Op zaterdag 16 december, vanaf 16:00 uur, verwelkomen we de stralende Jessey Fields in de studio! 🎶 Jessey maakt haar opwindende entree in de Nederlandse muziekscene met de veelbelovende debuutsingle “Dansen In M’n Eentje.” Dit is slechts het startschot voor een veelbelovende carrière van deze getalenteerde artiest, die haar passie voor muziek al op jonge leeftijd ontdekte.

De opmars van Jessey Fields begon met opvallende covers op Instagram, waaronder één die de aandacht trok van niemand minder dan Henk Dissel. Dit resulteerde in een bijzondere samenwerking en het prachtige duet “Tijdbom,” geproduceerd door de ervaren Marcel Fisser en Edwin de Groot. Onlangs heeft Jessey Fields getekend bij HD Music, wat veelbelovend is voor haar toekomst in de muziekindustrie.

Mis deze kans niet om de geboorte van een nieuwe ster live mee te maken! Jessey Fields kijkt vol vertrouwen naar de toekomst en is vastbesloten om alle kansen te grijpen die op haar pad komen.

Luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB Kanaal, op 96.0 bij Stadskanaal, 93.5 bij Emmen, of via onze APP! En voor de echte fans: neem een exclusief kijkje in de studio via www.teamfm.nl/live. De Nederlandse muziekwereld kan zich opmaken voor de opkomst van deze veelbelovende ster met haar unieke stem, danskunsten en doorzettingsvermogen!

Meer informatie Jessey Fields : Facebook Jessey Fields


Details
Begin 16/12/2023 H 4:00 pm
End 16/12/2023 H 5:00 pm
Rate it
0%