Agenda

Verhaal achter de plaat” Bedrogen” van Fabian Somers !

today 13/01/2024


Background
share close

Op zaterdag 13 januari, vanaf 16:00 uur, verwelkomen we de getalenteerde Fabian Somers in onze studio! Fabian zal ons alles vertellen over zijn nieuwste single “Bedrogen” en nog veel meer. Als zanger van het Nederlandstalige lied heeft Fabian niet alleen solo succes, maar is hij ook bekend als onderdeel van het feestelijke après-ski duo Knotsgek en als medeoprichter en bandleider van de opzwepende Samba Percussie band, Stix Percussie uit Tilburg.

In 2023 is Fabian serieus teruggekeerd naar zijn solocarrière, met al twee uitgebrachte nummers. Met enthousiasme, dankbaarheid en vechtlust is hij vastbesloten om terug te keren naar zijn grote passie: muziek maken en mensen entertainen.

Mis deze kans niet om Fabian Somers beter te leren kennen en de verhalen achter zijn muziek te ontdekken. Luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB-kanaal, 96.0 in Stadskanaal, 93.5 in Emmen, of gebruik onze handige APP! Wil je een kijkje achter de schermen? Bezoek dan www.teamfm.nl/live en geniet mee van het interview en de muzikale ervaring met Fabian Somers!

Zet je radio aan en laat je meeslepen door de muzikale wereld van Fabian Somers!

Meer informatie Fabian Somers : www.fabiansomers.nl


Details
Begin 13/01/2024 H 4:00 pm
End 13/01/2024 H 5:00 pm
Rate it
0%