Agenda

Verhaal achter de plaat ”Als de zon schijnt” van Tobias

today 29/06/2024


Background
share close

Zaterdag 29 juni vanaf 16:00 uur verwelkomen we Tobias in de studio. Hij komt alles vertellen over zijn nieuwe single “Als de zon schijnt”.

Tobias zingt graag over de positieve dingen van het leven. In zijn nieuwste single neemt hij ons mee naar de heerlijke, zonnige periode van de zomer. “Als de zon schijnt” is een vrolijk nummer dat ons laat verlangen naar warme dagen en ons herinnert aan hoe prachtig de wereld eruitziet als de zon schijnt. Tijdens de donkere winterdagen verlangt Tobias extra naar de zon, en met dit lied wil hij dat gevoel van zomerse vreugde delen met iedereen.

Deze nieuwe single zal iedereen weer de zonnige en positieve kant van het leven doen inzien. Laat de zomer maar komen en geniet van de optimistische klanken van Tobias!

Mis dit zonnige moment niet! Luister mee via audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB-kanaal, op 96.0 FM in Stadskanaal, 93.5 FM in Emmen, of via onze APP. Je kunt ook live meekijken op www.teamfm.nl/live.

Zet het in je agenda en laat je opvrolijken door de zomerse vibes van Tobias en zijn nieuwe single “Als de zon schijnt”.

Meer informatie Tobias : Faecbook Tobias


Details
Begin 29/06/2024 H 4:00 pm
End 29/06/2024 H 5:00 pm
Rate it
0%