Agenda

Verhaal achter de plaat “Alles komt goed” van Martijn van der Zande !

today 25/11/2023


Background
share close

Zaterdag 25 november om 16:00 uur: Martijn van der Zande onthult alles over zijn nieuwe single “Alles komt goed” en het aankomende album! 

Tune in voor een exclusief gesprek met de getalenteerde Martijn van der Zande, die zijn karakteristieke stem en meeslepende arrangementen combineert om luisteraars te betoveren met zijn verhalen. Martijn vertelt ons alles over zijn nieuwste single “Alles komt goed” en geeft een sneak peek van het langverwachte album dat in 2023 zal verschijnen.

Met hits als ‘Kade van Nes’ en ‘New Orleans’ van zijn eerste studio-album, heeft Martijn bewezen dat zijn muziek een diepgaande impact heeft. Als artiest staat hij dicht bij zichzelf, en zijn intieme optredens in bescheiden settings laten de ware essentie van elk liedje voelen. Van persoonlijke verhalen tot bekende countryklassiekers, Martijn’s muzikale reis is gevarieerd en boeiend.

Mis dit bijzondere interview niet! Luister mee op zaterdag 25 november vanaf 16:00 uur via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB-kanaal, op 96.0 bij Stadskanaal, 93.5 bij Emmen, of gebruik eenvoudig onze handige app! Voor een exclusief kijkje achter de schermen, bezoek www.teamfm.nl/live.

Laat je meeslepen door de klanken van Martijn van der Zande en ontdek de verhalen achter zijn muzikale reis. Het wordt een middag vol inspiratie, emotie en natuurlijk geweldige muziek!

Meer informatie Martijn van der Zande : www.martijnvanderzande.com


Details
Begin 25/11/2023 H 4:00 pm
End 25/11/2023 H 5:00 pm
Rate it
0%