Agenda

Verhaal achter de plaat ”Alleen jij” van Ricardo Kamp !

today 17/02/2024


Background
share close

Mis het niet! Op zaterdag 17 februari vanaf 15:00 uur hebben we een speciale gast in de studio: Ricardo Kamp! Hij komt alles vertellen over zijn gloednieuwe single “Alleen jij”.

Ricardo maakte zijn debuut met de single “Laat me vrij” in augustus 2023, wat hem tal van interviews en optredens opleverde. Nu is hij terug met zijn nieuwe hit “Alleen jij”, uitgebracht op het label Rood-Hit-Blauwproducties in samenwerking met Ronald Visch. Ricardo’s talent en groeiende bekendheid worden steeds duidelijker, dankzij de waardevolle tips van ervaren platenbaas Ronald Visch en producer Roy Otters.

Ricardo zegt hierover: “Ik wil ontdekken wat ik allemaal kan en langzaam werken aan mijn eigen geluid. Roy begrijpt dat en heeft een geweldige bijdrage geleverd aan het nummer, inclusief echte saxofoongeluiden.”

Helaas kan Ricardo’s oom Ferry, zijn grootste fan, de release niet meer meemaken. Ricardo heeft daarom besloten zijn volgende single aan hem op te dragen.

Mis deze kans niet om meer te weten te komen over Ricardo Kamp en zijn nieuwe single “Alleen jij”! Tune in op http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB Kanaal, 96.0 bij Stadskanaal, 93.5 bij Emmen, of via onze APP! Je kunt ook live meekijken via www.teamfm.nl/live. Tot dan!

Meer informatie Ricardo Kamp : Facebook Ricardo Kamp


Details
Begin 17/02/2024 H 3:00 pm
End 17/02/2024 H 4:00 pm
Rate it
0%