Agenda

Spotlight met Sander Kwarten‬ over de nieuwe single “Laat me”

today 12/03/2024


Background
share close

Op dinsdag 12 maart om 17:30 uur is het weer zover – een gloednieuwe aflevering van Spotlight met niemand minder dan DJ Lexie als jouw gastheer! Deze week staat in het teken van muzikale verrassingen en een exclusief telefonisch interview met de getalenteerde Sander Kwarten over zijn nieuwste single, ”Laat me”.

Laat je betoveren terwijl DJ Lexie je meeneemt in het verhaal achter de muziek en Sander Kwarten onthult alle details over zijn inspirerende single. Mis dit unieke gesprek niet en stem in op de onmisbare muzikale reis via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB-kanaal, 96.0 in Stadskanaal, 93.5 in Emmen, of gewoon via onze handige APP!

Heb je brandende vragen, opmerkingen, of briljante suggesties over onze interviews? Aarzel niet en deel je gedachten met DJ Lexie via een e-mail naar djlexie@teamfm.nl. En het beste nieuws? Je kunt de hoogtepunten van onze boeiende interviews later opnieuw beluisteren op onze website!

Laat de muziek je zintuigen prikkelen en sluit je aan bij DJ Lexie in Spotlight – waar elke aflevering een onvergetelijke muzikale ervaring is!

Meer informatie Sander Kwarten : www.sanderkwarten.nl


Details
Begin 12/03/2024 H 5:30 pm
End 12/03/2024 H 5:45 pm
Rate it
0%