Agenda

Spotlight met Johnny Valentino‬ over “Dit was de laatste”

today 13/02/2024


Background
share close

Op dinsdag 13 februari is het weer tijd voor een spetterende nieuwe aflevering van Spotlight met niemand minder dan DJ Lexie aan het roer! Deze keer heeft hij een exclusief telefonisch interview met de geweldige Johnny Valentino over zijn gloednieuwe single “Dit was de laatste”. Johnny zal alles onthullen over dit geweldige nummer en nog veel meer!

Wil je erbij zijn? Luister dan gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, via ons DAB Kanaal, op 96.0 bij Stadskanaal, 93.5 bij Emmen, of nog handiger, via onze APP!

Heb je brandende vragen, opmerkingen of suggesties over onze interviews? Aarzel dan niet en stuur een e-mail naar djlexie@teamfm.nl. We horen graag van je!

En het beste nieuws? Je kunt de interviews later opnieuw beluisteren op onze website! Dus zelfs als je de live-uitzending mist, kun je nog steeds genieten van alle geweldige gesprekken en muziek die we te bieden hebben.

Zorg ervoor dat je erbij bent voor een onvergetelijke avond vol muziek, interviews en plezier met DJ Lexie in Spotlight op TeamFM!

Meer informatie Johnny Valentino : www.johnnyvalentino.nl


Details
Begin 13/02/2024 H 5:30 pm
End 13/02/2024 H 5:45 pm
Rate it
0%