Agenda

Jannes Podcast Primeur

today 14/12/2023


Background
share close
Jannes - Liefde Is Meer
Jannes – Liefde Is Meer

Donderdag 14 december om 17:30 uur is het zover: een gloednieuwe aflevering van Spotlight staat voor de deur, en deze keer wordt het extra bijzonder! Maak je klaar voor het tweede deel van de Jannes special, een muzikaal feest dat je niet wilt missen.

Jannes neemt je mee op een reis door zijn muzikale wereld, en we gaan het vooral hebben over zijn  allernieuwste album: ”Liefde Is Meer”. Laat je betoveren door de klanken, de verhalen achter de muziek, en geniet van een exclusief kijkje in het creatieve brein van deze fantastische artiest.

Luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, beleef de magie via ons DAB Kanaal, stem af op 96.0 bij Stadskanaal, 93.5 bij Emmen, of geniet onderweg via onze handige APP!

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties over onze interviews? DJ Lexie staat klaar om jouw berichten te ontvangen. Aarzel niet en stuur een e-mail naar djlexie@teamfm.nl. Jouw input maakt Spotlight nog stralender!

Mocht je het eerste deel hebben gemist beluister hem dan hier : https://teamfm.nl/podcast/spotlight-met-jannes-ik-zing-als-de-zon-schijnt/

Zet het alvast in je agenda, want dit wil je niet missen!

Meer informatie Jannes : www.jannesonline.nl


Details
Begin 14/12/2023 H 5:30 pm
End 14/12/2023 H 5:45 pm
Rate it
0%