Agenda

Spotlight met Ancora over de single “Speel nog een keertje”

today 11/06/2024


Background
share close

Op dinsdag 11 juni om 17:30 is er weer een nieuwe aflevering van Spotlight op TeamFM. DJ Lexie heeft deze keer een exclusief telefonisch interview met de populaire band Ancora, waarin ze alles vertellen over hun gloednieuwe single “Speel nog een keertje” en nog veel meer spannende nieuwtjes zullen delen. Het belooft een boeiende en muzikale uitzending te worden die je niet wilt missen!

Stem gezellig af en luister mee via de audiostream op onze website, via ons DAB-kanaal, of op FM-frequenties 96.0 bij Stadskanaal en 93.5 bij Emmen. Ook kun je ons makkelijk volgen via onze app, zodat je overal van de muziek en interviews kunt genieten.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties over onze interviews? Aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar djlexie@teamfm.nl. We horen graag van je!

En als je de uitzending niet live kunt bijwonen, geen zorgen! De interviews zijn later terug te luisteren op onze website. Zorg dat je erbij bent en laat je verrassen door Ancora en hun nieuwste hit in deze bijzondere aflevering van Spotlight!

Meer informatie Ancora : www.ancora.nu


Details
Begin 11/06/2024 H 5:30 pm
End 11/06/2024 H 5:45 pm
Rate it
0%