Agenda

Roulette

today 23/06/2024


Background
share close

 

Na het ongekende succes van de vorige aflevering staat Team FM te popelen om aan te kondigen dat op zondag 23 juni een nieuwe, sprankelende aflevering van het geliefde programma Team Roulette op je wacht! Deze live-show van 14.00 tot 16.00 uur belooft opnieuw een betoverende ervaring te worden, met optredens van getalenteerde artiesten en boeiende interviews.

De presentator van deze middag is Hans Beumer, die samen met de vier deelnemers een onvergetelijke show zal neerzetten: Christel Peters, Elvira Fischer, Petro en Sheréna! Samen zullen zij Team Roulette betoveren met hun unieke stijlen en stemmen, waardoor je gegarandeerd wordt meegesleept in een wereld van muzikale diversiteit.

Tijdens het programma zal Hans boeiende gesprekken voeren met de deelnemers, waardoor je een dieper inzicht krijgt in hun wereld, passie en dromen. Mis deze kans niet om te genieten van een middag vol inspiratie en muzikaal genot!

Of je nu luistert via je radio of de spanning van het optreden wilt voelen via onze livestream op onze website, de keuze is aan jou. Maar één ding is zeker: zorg ervoor dat je erbij bent op zondag 23 juni om 14.00 uur voor een onvergetelijke middag vol muzikale verrassingen en talent.

Zet het in je agenda en mis het niet!


Details
Begin 23/06/2024 H 2:00 pm
End 23/06/2024 H 4:00 pm
Rate it
0%