Agenda

Fenn: Een Muzikale Duizendpoot in de Spotlights

today 25/05/2024


Background
share close

Op zaterdag 25 mei vanaf 17:00 uur hebben we een bijzondere gast in de studio: Fenn! Met een rijke achtergrond als toetseniste bij verschillende bands, waaronder de befaamde “Proud” van Fam Noya, brengt Fenn een unieke muzikale ervaring naar onze luisteraars. Van het schrijven van eigen nummers tot het begeleiden van artiesten en het organiseren van grote evenementen, Fenn is een ware duizendpoot in de muziekwereld. Met een repertoire dat varieert van solooptredens met eigen nummers tot optredens met PartyFux en zelfs bij diner dansants, belooft het een veelzijdige avond te worden.

Als freelancer heeft Fenn haar talenten ingezet voor diverse projecten, van kinderkoorbegeleiding tot het geven van keyboardlessen. Samen met Martin Titihalawa vormde ze het dynamische duo “Rival”, waarmee ze menig bruiloft en feest tot leven brachten met hun muziek.

Maar Fenn is niet alleen een muzikant; ze heeft ook haar sporen verdiend als organisator van grote evenementen, zoals de Wereldkampioenschappen mennen voor mensen met een lichamelijke beperking. Haar veelzijdigheid kent geen grenzen, van het verzorgen van sponsoring voor grote artiesten tot het begeleiden van internationale tours.

Mis deze bijzondere uitzending niet en luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB-kanaal of via onze app. Of kijk mee via www.teamfm.nl/live. Fenn neemt je mee op een muzikale reis die je niet snel zult vergeten!

Meer informatie Fenn : Facebook Fenn


Details
Begin 25/05/2024 H 5:00 pm
End 25/05/2024 H 6:00 pm
Rate it
0%