Donderdag 1 Juni 17:30 uur : Spotlight met Jannes !

today 01/06/2023


Background
share close

Vanavond is het weer zover: een gloednieuwe aflevering van “Spotlight” met niemand minder dan Jannes, om 17:30 uur! Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol muziek en enthousiasme, gepresenteerd door DJ Lex.

Deze keer staat Jannes centraal en zal hij je alles vertellen over zijn nieuwste single “Monika”. Maak je klaar om achter de schermen te kijken en de diepere betekenis van dit meesterwerk te ontdekken. Jannes neemt je mee op een reis door zijn inspiratie en de creatieve processen die leidden tot dit adembenemende nummer.

Maar dat is nog niet alles! Tijdens dit exclusieve interview worden ook andere fascinerende onderwerpen aangesneden. Van persoonlijke verhalen tot de hoogtepunten van Jannes’ carrière, je krijgt een kijkje in zijn leven als artiest en de passie die hem drijft.

Ben jij benieuwd naar het verhaal achter “Monika” en wil je Jannes beter leren kennen? Luister dan gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm of stem af op ons DAB-kanaal op 96.0 in Stadskanaal, 93.5 in Emmen of gebruik onze handige APP!

We waarderen jouw betrokkenheid! Heb je vragen, opmerkingen of suggesties over de interviews? We horen graag van je! Stuur een e-mail naar djlexie@teamfm.nl en we zullen zo snel mogelijk reageren.

Mis deze unieke gelegenheid niet om Jannes te horen schitteren in “Spotlight”! Vergezel ons vanavond om 17:30 uur en laat je betoveren door zijn verhaal en de prachtige klanken van “Monika”!

🎶 Luister nu naar de nieuwste aflevering van Spotlight met DJ Lex en Jannes! 🎶

Meer informatie Jannes : www.jannesonline.nl


Details
Begin 01/06/2023 H 5:30 pm
End 01/06/2023 H 5:45 pm
Rate it
0%