Agenda

Dinsdag 3 Oktober 17:30 uur : Spotlight met Grad Damen !

today 03/10/2023


Background
share close

Ontdek de magie van muziek op Dinsdag 3 Oktober om 17:30 uur met een gloednieuwe aflevering van Spotlight met niemand minder dan DJ Lexie! 🎧

Deze keer brengt DJ Lexie je een exclusief telefonisch interview met de sensationele Grad Damen! 🎤 Grad Damen heeft onlangs zijn nieuwste single, genaamd “Nou Ga,” uitgebracht, en hij staat te popelen om alle details met jullie te delen en nog veel meer! 🎶

Mis deze geweldige kans niet om de artiest persoonlijk te leren kennen en een kijkje achter de schermen te krijgen van zijn nieuwste creatie. Het wordt een avond vol muzikale verrassingen en boeiende verhalen.

Luister gezellig mee via verschillende kanalen: 📻 Via http://audiostreamen.nl/teamfm 📻 Via ons DAB Kanaal 📻 Op 96.0 bij Stadskanaal 📻 Op 93.5 bij Emmen 📻 Of download onze handige APP om overal ter wereld te luisteren!

Zorg ervoor dat je Dinsdag 3 Oktober om 17:30 uur klaar zit voor een onvergetelijke muzikale reis met DJ Lexie en het boeiende interview met Grad Damen.

Heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties met betrekking tot onze interviews? Aarzel niet en stuur een e-mail naar djlexie@teamfm.nl.

Meer informatie Grad Damen : www.graddamen.nl


Details
Begin 03/10/2023 H 5:30 pm
End 03/10/2023 H 5:45 pm
Rate it
0%