Agenda

Dinsdag 11 Juli 17:30 uur : Spotlight met Hugo Beijeman !

today 11/07/2023


Background
share close

Op dinsdag 11 juli om 17:30 uur is het tijd voor een gloednieuwe aflevering van Spotlight met niemand minder dan DJ Lexie! En deze keer heeft hij een geweldig telefonisch interview met de getalenteerde Hugo Beijeman!

🎵 Hugo Beijeman heeft onlangs zijn nieuwste single uitgebracht: “Achter de wolken schijnt altijd de zon”. Benieuwd naar dit nummer? Zorg ervoor dat je gezellig meeluistert via http://audiostreamen.nl/teamfm of stem af op ons DAB-kanaal, 96.0 in Stadskanaal, 93.5 in Emmen, of gebruik onze handige APP!

🎉 We nodigen je uit om te genieten van dit exclusieve interview, waarin DJ Lexie en Hugo Beijeman je meenemen achter de schermen van zijn muzikale reis. Het belooft een fantastische aflevering te worden!

📧 Heb je vragen, opmerkingen of suggesties over de interviews? Aarzel dan niet om contact op te nemen via djlexie@teamfm.nl. We waarderen jouw betrokkenheid!

Mis deze geweldige aflevering van Spotlight niet en geniet van de muziek, de verhalen en de unieke sfeer die alleen Team FM kan bieden! Tot dan! 🎧🌟

Meer informatie Hugo Beijeman : www.hugobeijeman.nl


Details
Begin 11/07/2023 H 5:30 pm
End 11/07/2023 H 5:45 pm
Rate it
0%