Agenda

Verhaal achter de plaat ”Dans met mij” van Femke de Wolf

today 12/10/2024


Background
share close

Op zaterdag 12 oktober om 15:30 uur verwelkomen we niemand minder dan Femke de Wolf in onze studio bij Team FM! Femke komt vertellen over haar nieuwste single “Dans met mij”, een bijzonder nummer dat je niet wilt missen. Deze getalenteerde zangeres, liedjesschrijver en verhalenverteller werkt aan een Nederlandstalig album vol sferische popsongs die recht uit het hart komen.

Femke’s muzikale reis is er één van passie en doorzettingsvermogen. Geboren in juni 1985 in Tholen, groeide ze op met een enorme liefde voor muziek. Zingen, liedjes schrijven en gitaar spelen was haar leven, maar na een afwijzing van de Rock Academy begroef ze haar muzikale dromen en volgde ze een andere weg. Ze studeerde theologie en werkte jarenlang als jeugdwerker.

Toch bleef de muziek aan haar trekken. Rond haar dertigste realiseerde Femke zich dat het maken van muziek haar diepste geluk bracht. Ze gooide het roer om en ging opnieuw haar dromen achterna. Ze werkte aan een one woman show genaamd ‘Gewoon Fem’, vol persoonlijke verhalen en zelfgeschreven liedjes. Ondanks de tegenslagen van de coronacrisis, die resulteerde in een burn-out, bleef Femke doorgaan. Na haar herstel ging ze verder met het creëren van nieuwe muziek.

Dankzij een bijzondere ontmoeting met producer Nico Outhuijse kreeg ze de kans om samen te werken met topmuzikanten als Hans Eijkenaar en Frank van Essen. Nu werkt ze toe naar een eigen theatervoorstelling en brengt ze binnenkort meerdere singles uit. Haar eerste single, “Dans met mij”, is geïnspireerd door wolven en gaat over het trotseren van de wildernis en hoe we elkaar daarin nodig hebben.

Mis dit bijzondere moment niet en luister zaterdag 12 oktober om 15:30 uur live mee! Stem af op http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB-kanaal, 96.0 FM in Stadskanaal, 93.5 FM in Emmen, of via onze app! Je kunt ook meekijken via www.teamfm.nl/live.

Meer informatie Femke de Wolf : www.femkedewolf.nl


Details
Begin 12/10/2024 H 3:30 pm
End 12/10/2024 H 3:45 pm
Rate it
0%