Agenda

Verhaal achter de plaat ”Bevrijd 2.0” van Olivier Cornel

today 28/09/2024


Background
share close

Aanstaande zaterdag 28 september vanaf 15:30 uur hebben we een speciale gast in de studio: Olivier Cornel! Hij komt zijn nieuwe single “Bevrijd 2.0” promoten, de tweede single van zijn debuutalbum “Dichter van de waarheid”.

Olivier, opgegroeid in de Betuwe, heeft van jongs af aan een sterk historisch besef ontwikkeld, mede door zijn nabijheid tot de herdenkingsplekken van Market Garden. Dit, samen met ervaringen zoals het jaarlijkse lopen van de Airborne wandeltocht in Oosterbeek en zijn bezoek aan kamp Westerbork, heeft geleid tot de inspirerende song “Bevrijd 2.0”. Het nummer gaat niet alleen over de strijd van vroeger, maar ook over de gevechten van nu, en draagt een krachtige boodschap van harmonie en vrede. Zonder belerend te zijn, nodigt het ons uit om na te denken over de keuzes die we maken als mensen.

Mis deze uitzending niet! Luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, via ons DAB kanaal, op 96.0 bij Stadskanaal, 93.5 bij Emmen of via onze app. Wil je liever kijken? Dat kan via www.teamfm.nl/live!

Meer informatie Olivier Cornel : Facebook Olivier Cornel


Details
Begin 28/09/2024 H 3:30 pm
End 28/09/2024 H 4:30 pm
Rate it
0%