Agenda

Verhaal achter de plaat ”In Mokum voel ik me pas goed” van Hank Adams

today 20/07/2024


Background
share close

Zaterdag 20 juli vanaf 16:00 uur hebben we Hank Adams in de studio bij Team FM. Hij komt alles vertellen over zijn nieuwe single “In Mokum voel ik me pas goed” en nog veel meer. In deze single brengt Hank herkenbare Amsterdamse klanken tot leven. De muziek ademt de sfeer van Baantjer en roept beelden op van het rumoerige straatleven, het geluid van bootjes op de grachten en de voorbijrazende trams. Hoewel Hank al jaren in Aalsmeer woont, kan hij niet zonder Mokum.

De opnames vonden plaats bij Hans Rusche, die de nostalgische sfeer prachtig heeft weten vast te leggen. Ook deze schitterende ballad verschijnt bij Rood-Hit-Blauw producties. Het nummer was oorspronkelijk bedoeld voor Koos Alberts, maar toen Hank op zoek was naar een nieuwe single, stelde Co van Raaijen voor dat Hank het zou opnemen. Als echte Amsterdammer voelde Hank zich direct aangesproken en was hij meteen verliefd op het lied.

Tijdens de opnames kreeg Hank nog een ander idee. Producer Leslie Laverman had hem ooit een nummer zonder tekst laten horen, en Hank besloot zelf een tekst te schrijven over een liefde die vlinders in de buik geeft. Dit uptempo nummer, getiteld “1.2.3.”, wordt als bonustrack meegeleverd. Deze track werd opgenomen in de oude studio van André Hazes bij Hans Aalbers in Nederhorst Den Berg, waar Hank al eerder mee heeft samengewerkt. Hank is erg tevreden en trots op de samenwerking met gerenommeerde namen uit de muziekwereld.

Momenteel treedt Hank veel op bij bruiloften en partijen, en wij zijn verheugd hem in de studio te mogen ontvangen. Luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm, ons DAB-kanaal, 96.0 FM bij Stadskanaal, 93.5 FM bij Emmen, of via onze app. Je kunt ook meekijken via www.teamfm.nl/live. Zorg dat je erbij bent voor een uitzending vol muziek, verhalen en plezier. Tot dan!

Meer informatie Hank Adams : www.hankadams.nl


Details
Begin 20/07/2024 H 4:00 pm
End 20/07/2024 H 5:00 pm
Rate it
0%