Nieuwe Muziek

Ann-Biance maakt nieuwe feestplaat : Dat interesseert me geen fluit !

todayDecember 12, 2022

Background
share close

Een heerlijk feestnummer vol met humor, dubbelzinnigheid, verpakt in een heel commercieel feestjasje! De uit Moergestel afkomstige zangeres Ann-Biance (red. Anneke Timmermans) is in het dagelijks leven een drukke kapster. Toch staat ze als het maar even kan in de schijnwerpers met haar alter ego Ann-Biance. Als groot liefhebber van feesten en carnaval kriebelde het al een tijdje om een nieuwe feestplaat te gaan maken.

Samen met producer en tekstschrijver Andre Kooiman (AKMP) uit Raamsdonksveer maakte ze een heerlijke nieuwe single getiteld; Dat interesseert me geen fluit!
Deze ludieke plaat zit vol dubbelzinnige humor zoals de titel al insinueert. Met een lekkere dikke beat en veel gezelligheid is Shania Twain’s origineel “That don’t impresses me much” compleet verandert in een bruisende feestknaller!
Het nummer “‘Dat interesseert me geen fluit” verschijnt vanaf December 2022 op alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. Ook verschijnt dan de feestelijke videoclip die gemaakt is door de Clip Factory. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Met deze kei-lekkere feestknaller zal Ann-Biance zeker haar plekje gaan veroveren in de Nederlandse feest scene!

Meer informatie Ann-Biance : Facebook Ann-Biance

Written by: Anita Huft

Rate it

Previous post

Nieuwe Muziek

Single Harm Wierstra – Stille Armoe !

  Harm Wierstra is protest zanger en woont samen met zijn echtgenoot in de Krim. Harm is al jaren actief in de muziek en heeft al veel liedjes op zijn naam staan. Waaronder “Wij boeren” en “Hongerloon in de ww”. Waarom dit liedje? Harm heeft dit liedje geschreven omdat zoals het nu lijkt de toekomst er voor ons en onze kinderen en kleinkinderen er niet rooskleurig uit ziet. Veel mensen […]

todayDecember 12, 2022 1 2


0%