×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 934 niet laden

Elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM - Femke Hengeveld - 1000 bange nachten

Gepubliceerd oktober 05, 2016
Tipper van de week 42 - Nieuwe single 1000 Bange Nachten van Femke Hengeveld.
Al op heel jonge leeftijd werd duidelijk dat Femke zangeres wilde worden. Haar eerste optreden was op school als 12 jarige, vanaf die tijd was ze verkocht en droomde ze van een podium carrière.
Door haar vele optredens op bruiloften en partijen speelt ze zichzelf in de kijker van diverse geïnteresseerde partijen. Ze wordt vaak gevraagd voor cover bands maar ook solo volgen er vele optredens. Door haar ruime ervaring en allround repertoire is zij snel en overal inzetbaar. Ook wordt Femke veel gevraagd voor koorwerk in studio´s. Op vele cd’s van bekende artiesten is zij als achtergrondzangeres te horen.
In februari 2016 werd de eerste solosingle Ik Laat Je Gaan van Femke uitgebracht. Dit nummer werd goed ontvangen door de fans en de radio stations.
Op 18 September 2016 werd de nieuwe single 1000 Bange Nachten gepresenteerd. Dit uptempo nummer is geschreven door Jeroen Englebert, geproduceerd door Hans Bedeker en opgenomen in de Fendall Studios. De bijbehorende videoclip werd geproduceerd door Zeno Groenewegen.Website:http://www.femkehengeveld.nl
Last modified on zaterdag, 22 oktober 2016 22:23