Nieuw programma stream Gelderland dinsdagavond 18:00 - 24:00 uur : 'Het Twents Pierement' !

Gepubliceerd april 20, 2021
We hebben een nieuw programma op Gelderland dinsdagavond 18:00 - 24:00 uur : 'Het Twents Pierement' !

Hey, mijn naam is Alfons Beernink ik ben inmiddels 54 jaar oud en ben geboren in Tubbergen. Daar heb ik tot mijn 27e gewoond en daarna ben ik verhuisd naar Almeloooo waar ik tot op heden woon. Ik ben al vroeg in aanraking gekomen met de piratenwereld en het draaien van de muziek via zelf gebouwde (geheime) zenders. Al gauw rond mn 17e een zendmachtiging gehaald als zendamateur (PE1NKK) en toen kon ik naar hartelust knutselen op de hiervoor bestemde banden en frequenties. Dit alles begon al snel te vervelen omdat je allen maar verbindingen kunt maken zonder muziek te draaien.

Na een aantal jaren samen gaan wonen en toen kwam alles op een lager pitje te staan. Ik was werkzaam als systeem/netwerkbeheerder bij de overheid en ben inmiddels daar ook nog steeds werkzaam maar dan als technisch applicatie beheerder.

Het piratenvirus stak de kop weer op en ben toen weer gaan draaien op de fm band. Gezien dit de laatste jaren eigenlijk kapot wordt gemaakt door groepen die met zn allen grote zenders en masten ergens onbemand gaan neerzetten was de lol er alweer
snel af. Ook gingen de boetes als je hiermee gepakt werdt skyhigh en tot op dit moment is dit nog steeds het geval.

Toen maar een streamingserver opgezet via het internet en een aantal jaren actief geweest door hier mijn muziek te draaien onder de stationsnaam TwentsAccent.
Ook ging ik met een drive in het oosten van nederland door op feesten en patijen met een 'drive in' onder de gelijke naam.

Door corona ligt dit nu al een hele tijd stil en zag ik de mogelijkheid om via TeamFm te gaan draaien om zo toch een wat groter publiek te bereiken.

Ik ben als Station TwentsAccent dus nu actief op de dinsdagavond van 18.00 tot 00:00 via TeamFM met het programma 'Het Twents Pierement'

Luister gezellig mee elke dinsdagavond via http://audiostreamen.nl/gelderland