Top 30

Team FM - september 2020
Joop Wellerdieck heeft een nieuwe single uitgebracht genaamd : Ik Ga Er Vandoor ! 
Wesley Klein heeft een nieuwe single uitgebracht genaamd : Tegen De Stroom !
Ellen Jannink heeft een nieuwe single uitgebracht genaamd : Alles Wat Je Doet !
De tipper van deze week is : Ellen Jannink : Alles Wat Je Doet : Je hoort de tipper elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM !
De tipper van deze week op Hitradio is : Kylie Minogue : Magic : Je hoort de tipper elke dag om 12 uur en 18 uur op Hitradio !
De programmering op Radio Team FM is vernieuwd! Vanaf 29 september een ander en toch vertrouwd geluid in de middag. Elke dinsdagmiddag van 16 uur t/m 18 uur “Muziek van Eigen Bodem met Michel Grevink”
Team FM doet het geweldig! En daarom willen we onze luisteraars blijven verassen. En het is goed om te blijven verfrissen”, zegt de programmamanager.
Shaza Leigh heeft een nieuwe single uitgebracht genaamd : The Bush Is Still The Same ! 
Episoade muzykara is een Friestalige rapsodie gecomponeerd, gearrangeerd en gezongen door Sipke de Boer, o.a. bekend van De Suskes. Een rapsodie is een compositie zonder couplet refrein structuur. Deze rapsodie bestaat uit 6 gedeelten in een 5 minuten durende mini rockopera. De tekst gaat over de 4 jaargetijden, welke is verdeeld over één mensenleven.
Oorspronkelijk was het een track van z’n debuutalbum ‘Dromen’. Sander heeft destijds samen met Waylon van der Heijden de tekst geschreven. Omdat hij het altijd al een goed liedje vond, waar eigenlijk te weinig mee is gedaan, dook hij onlangs de studio van Manfred Jongenelis in om er een hedendaagse versie van op te nemen.
Pagina 1 van 12