Top 30

Team FM - juli 2020
Zaterdagmiddag 1 Augustus om 16:15 uur hebben we een interview met Johnny Romein over zijn nieuwste single ''1,5 meter bier''  ! Luister gezellig mee ! 
Zaterdagmiddag 1 augustus om 15:30 uur Komt Zanger Vince langs in de studio om zijn nieuwste single ''Lange Hete Zomer '' te zingen. Luister dus gezellig mee ! 
Zaterdagmiddag 1 Augustus komt Zanger Maico Langs in de studio en gaat Live Optreden en natuurlijk gaan we het even over de nieuwste single '' We Doen Nog Een Drankje'' hebben. Dus luister gezellig mee ! 
Zaterdagmiddag komen Hessel en Ineke langs in de studio voor een Live Optreden en we gaan ze ook even interviewen over hun nieuwste single ''Oh Me Oh My'' ! Luister dus gezellig mee ! 
Zaterdagmiddag 1 Augustus om 13:00 uur komt Robin Langs in de studio voor een interview over zijn nieuwste single ''De Vrijheid In Mij !'' Luister dus gezellig mee !
We hebben een nieuwe DJ op Gelderland op Donderdagmiddag van 12:00 tot 18:00 uur : Studio Road Runner met Stephan !
De tipper van deze week is : Tino Martin & Paul De Leeuw : Ik Wil Niet Dat Je Liegt (Acoustic) : Je hoort de tipper elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM !
We hebben nieuwe Dj's op de Woensdagavond van 18.00 tot 24.00 uur op Drenthe/Groningen : Jim En Tonia ! 
Inmiddels is het zo’n Twee jaar geleden dat Barbara haar zang carrière begon en inmiddels gaat ze met een sneltreinvaart door muziekland. Deze week is namelijk haar vierde productie alweer uitgekomen, een gewaagd nummer met eveneens een gewaagde en spetterende videoclip.
Sandra Strating, geboren en nooit meer vertrokken uit  Emmercompascuum. In 2019 scoorde ze met het nummer “Niets staat mij in de weg” en met die single heeft ze veel Airplay gehaald en tevens opgetreden in  het populaire TV programma “Het Artiestenfestival.  Het waren maanden waarin ze genoot van het succes en het werd duidelijk er moest een opvolger komen. Tijdens die zoektocht kwam ze in kontakt met Tim Hemme . Tim heeft een muziekschool maar heeft ook ervaring in de muziek want heeft jaren in een stemmingsorkest gezeten.
Pagina 1 van 14