Luister Live

icon

icon

icon

icon

icon

icon

icon

icon

icon

icon

Piratenplaten

Rate this item
(0 votes)

Nieuwe Single Patricia Van Haastrecht : Fallin' Again !

Gepubliceerd oktober 22, 2020
Zangeres Patricia van Haastrecht, onder meer bekend van The Voice of Holland, brengt op 25 september Fallin’ Again uit, haar tweede single op het platenlabel Redline Music. Voor Patricia is het nummer op haar lijf geschreven, vertelt ze: “Fallin’ Again gaat over iemand echt toelaten in je leven. Met al je mooie en lelijke kanten en op de meest kwetsbare momenten. Voor mij heel persoonlijk, want ik voelde mij vroeger eenzaam en duwde bewust iedereen weg als ik in een slechte vibe zat. En áls ik dan uiteindelijk iemand toelaat die er voor me wil zijn, denk ik soms nog steeds: weet je het echt zeker? This is all you get, ik ben niet perfect…”

Fallin’ Again is een mooie, romantische ballad, waar Patricia’s krachtige stem perfect op uitkomt. Voor het nummer werkte ze met Kira Dekker en Oliver Rosa, het ontstond tijdens een schrijfsessie. “Binnen een half uur hadden we een eerste opzet en ik was er meteen blij mee”, zegt Patricia.

De zangeres gooide hoge ogen in The voice of Holland: haar blind audition met het nummer Rise Up trok 8,3 miljoen views en ze schopte het uiteindelijk tot de tweede plaats. Tegelijk speelde ze als understudy van de hoofdrol in de musical MAMMA MIA!, maar verliet de musical om zich op haar eigen muziek te richten. Met succes: ze speelde voor een uitverkochte Ronda-zaal in TivoliVredenburg en deed een eigen clubtour, Whatever.

Meer informatie : www.patriciavanhaastrecht.nl

Media