News

Onze uitzendingen worden vanaf nu nog stabieler en betrouwbaarder

today07/17/2023 1

Background
share close
Beste luisteraars,

We hebben geweldig nieuws dat we graag met jullie willen delen! Onze uitzendingen worden vanaf nu nog stabieler en betrouwbaarder, dankzij de recente implementatie van een tweede internetlijn.
Wat betekent dit voor jullie? Welnu, mocht er onverhoopt een storing optreden op onze eerste internetlijn, dan neemt de nieuwe lijn direct het over. Dit zorgt ervoor dat jullie favoriete programma’s, muziek en content zonder onderbrekingen blijven doorgaan, en jullie kunnen blijven genieten van een naadloze luisterervaring.
Ons team heeft hard gewerkt om deze verbetering te realiseren, omdat we niets belangrijker vinden dan het bieden van een hoogwaardige service aan onze gewaardeerde luisteraars. Jullie vertrouwen en steun motiveren ons om voortdurend te streven naar vernieuwing en verbetering.
We willen jullie bedanken voor het blijven afstemmen op onze zender. Jullie maken het voor ons mogelijk om elke dag weer met passie en enthousiasme programma’s te maken. Met deze nieuwe internetlijn kunnen we samen bouwen aan een nog betere luisterervaring.

Met vriendelijke groet,
TEAM FM
HITRADIO

 

Written by: admin

Rate it

0%