Elke week wordt er 'Nieuwe Muziek' toegevoegd aan de speellijst!

Team FM - februari 2021
We hebben een nieuw programma op de stream van Piratenplaten : Avondrood met Raymond : Elke zondagavond van 18:00 - 24:00 !
Dus luister gezellig mee via http://audiostreamen.nl/piratenplaten !
We hebben een nieuw programma op Team FM. Het programma heet ''Klap van der Molen'' en is elke zondagmiddag te beluisteren van 12:00 - 14:00 !
Luister gezellig mee op DAB+ en in de Ether 96.0 bij Stadskanaal en op http://audiostreamen.nl/teamfm 
Met ‘Ik wil jou’ heeft Denny de Klerk een uiterst vriendelijke radioplaat in handen die is gelanceerd bij Rood-Hit-Blauw produkties. Het is voor Denny de vierde single die bij dit gerenommeerde platenlabel van Ronald Visch verschijnt. Voor de opnames toog de Amsterdamse zanger wederom naar Sonic Solutions in Roosendaal. Het nummer, geschreven door Mark Pepping en Rick Lammers, gaat over de liefde. Dat onderwerp wordt volgens Danny altijd goed ontvangen.
De derde single van Michael Duijts is verschenen en hiermee geeft de zanger uit het Gelderse Valburg met “Ik gaf m’n hart aan jou” een vervolg op zijn vorige singles ‘Duizend mooie vrouwen’ en ‘Ik ben weer vrijgezel’. Dit nummer is een cover en is in 2013 uitgebracht door de Volendamse mannen Stampvast. Het nummer is door Mario Veltman in een compleet nieuwe versie gemaakt, wat zeker een kans gaat maken op vele radiozenders.
Lars de Graaf zijn nieuwe nummer “Huilen doe Jij niet meer” gaat over zijn zoontje. Mijn zoon betekend alles voor mij, het liedje moest gaan over de liefde ik krijg van mijn zoontje, en hoe snel hij opgroeit, dit wilde ik graag in een lied verwerkt hebben.
Doordeweeks werkt Lesley Rosbach (23) als timmerman, in het weekeinde treedt de Haarlemmer gewoonlijk door heel het land op. Vanwege de coronacrisis ligt dat laatste al een poos stil, maar daar laat hij zich niet door uit het veld slaan. Met zijn nieuwe single ’Daila’ hoopt de rasechte Haarlemmer de harten van zijn luisteraars te veroveren.
Wat een fantastische heerlijke nieuwe Volkse single van Catharina Hulters : Kijk me eens aan ! In 2020 besloot Catharina al dat ze, na een korte Muzikale zoektocht,  toch terug wilde keren naar haar Roots, namelijk het pure en oprechte Volkse Genre. Voor wat ons betreft, ook de enige juiste keuze, dat niet wil zeggen dat je af en toe geen muzikaal uitstapje kan maken, maar als die muziek je in je hart zit is er bijna geen reden te verzinnen om dit dan ook niet te gaan doen. 
Het nieuwe nummer van Aukje Fijn pakt je vanaf de eerste beat. Met de release van “Blijf Vannacht” is Aukje klaar om een nieuwe stap te maken in haar professionele zangcarrière. Met dit uptempo popsong maakt de allround zangeres een fantastische start in 2021. Aukje Fijn heeft de tekst van “Blijf Vannacht” zelf geschreven. Het nummer werd gecomponeerd door A. Venemann en wordt uitgebracht onder label van FineTuned

Kijk Live radio

februari 27, 2021
Elke zaterdag 12:00 - 18:00 uur.  ARTIESTEN LIVE SESSIONS!


De tipper van deze week is Gerard Joling met ''Ga Nog Niet Naar Huis'' Je hoort de tipper elke dag om 12 uur en 18 uur op radio Team FM !
Pagina 1 van 14