Team FM - augustus 2022

Nieuws

Team FM - augustus 2022
Zaterdag 27 Augustus vanaf 14:00 uur besteden we aandacht aan het Benefietconcert dat op 3 September gehouden wordt ! Luister gezellig mee !
Zaterdag 27 Augustus vanaf 16:00 uur gaan we aandacht besteden aan de Fair van Zuidbarge die 10 September gehouden wordt. Luister gezellig mee  !

Mart Hoogkamer - Diamant

in Nieuws
augustus 27, 2022
Nieuwe single Mart Hoogkamer - Diamant


Meer info
https://marthoogkamer.nl/home
Door een herindeling van frequenties voor DAB+ van de regionale publieke en commerciële omroepen, krijgt Team FM een nieuwe DAB+-frequentie.
De wijziging moet voor verbetering van de ontvangst zorgen in Noord Nederland. Sommige radio's schakelen automatisch om. Mocht dit toch niet zo zijn, kun je je radio opnieuw laten zoeken ('scannen').
Omdat het een behoorlijke klus is alle zenders om te zetten naar de nieuwe frequentie, wordt de wijziging geleidelijk doorgevoerd. Daarmee is het mogelijk dat je Team FM in sommige delen van de provincie tijdelijk op beide frequenties kunt ontvangen. Team FM via 6B komt te vervallen.

Door de wijziging verandert ook het uitzendbereik van Team FM op DAB+. Team FM is te ontvangen via de digitale radio DAB+, in geheel Groningen en Drenthe (en delen van Friesland en Overijssel) via DAB+ Kanaal (allotment) 7CN . Voorheen was Team FM ook in de provincies Gelderland, Utrecht te ontvangen. Dit komt grotendeels te vervallen.

Voor de ontvangst via FM 96.0 MHz Stadskanaal en 93.5 MHz Emmen, Ziggo kabel en de ontvangst via internet, verandert er niets. Door de vernieuwing van de DAB-ontvangst gaat de audiokwaliteit omhoog. Waar de uitzendkwaliteit 64kbps was, wordt dat overal verbeterd naar 96kbps Hoe stem je af? Afstemmen op Team FM via DAB+ is heel eenvoudig. Je hoeft niet een bepaalde frequentie op te zoeken, omdat de meeste DAB+ radio’s de optie aanbieden om alle beschikbare radiozenders automatisch in te laden. Grote kans dat jouw DAB+ radio die functie ook heeft. Ga naar het menu en zoek naar de optie ‘auto scan’, ‘auto tune’ of ‘rescan’.

Met het selecteren van deze optie, zoek je radio naar alle landelijke, regionale en lokale zenders die in jouw regio beschikbaar zijn.
Selecteer vervolgens Team FM en geniet van de programma’s en muziek!
Zaterdag 20 Augustus vanaf 15:00 uur hebben we Mitch van Essen in de studio om te vertellen over het verhaal achter de plaat ''Kom maar op'' ! Luister gezellig mee ! 
Zaterdag 13 Augustus vanaf 18:00 - 20:00 presenteert Jannet Bodewes eigen radioprogramma op radio Team FM ! Luister gezellig mee !  
We hebben een nieuw programma elke vrijdagavond van 18:00 - 20:00 uur & Woensdagochtend van 09:00 - 12:00 op de Stream van Drenthe/Groningen : Bert Jipping !
Gisteren stonden we op de markt in Coevorden ! Het was een geslaagde en super gezellige middag met vele artiesten zoals Johnny Bach, Gerrie & Ron, Martin Sterken, Henk-Jan Tangenberg, Sylvia Smit en Ingrid.
Iedereen bedankt hiervoor ! en wil jij nou ook graag jouw evenement of feestje laten verzorgen door Team FM? Dat kan ! Neem dan even contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 0591-357162 en dan maken we er een mooi feest van !
Zaterdag 6 Augustus vanaf 15:00 uur hebben we Belinda Vermeer in de studio om te vertellen over het verhaal achter de plaat ''Siena'' ! Luister gezellig mee ! 
Pagina 1 van 2