Nieuws

Rate this item
(0 votes)

Zaterdagmiddag 1 Augustus 16:15 uur : Interview Johnny Romein ! Luister gezellig mee !

Gepubliceerd juli 30, 2020
Zaterdagmiddag 1 Augustus om 16:15 uur hebben we een interview met Johnny Romein over zijn nieuwste single ''1,5 meter bier''  ! Luister gezellig mee ! 

Johnny Romein stond in 1992 met twee singles tegelijk in de top 40. Met het succes van Je hebt me belazerd en Alie-mentatie vestigde Johnny Romein in één klap zijn naam. Elvis Presley was zijn muzikale inspiratie, André Hazes zijn voorbeeld en zijn artiestennaam is een ode aan zijn moeder. Johnny Romein, oftewel John van der Ree uit Sint Anthonis, zit 20 jaar in het vak. De Amsterdammer werd in 1992 verrast door het succes van zijn singles Je hebt me belazerd en Alie-mentatie.
Later bracht Johnny Romein nog diverse singles en twee albums uit. Zoals o.a. kroeghits als “D’r uit is d’r uit”, “Fout” en ” De Vrolijke koster” “Zeg moet je eens voeluh”.

Meer informatie : www.johnnyromein.nl

Heb jij een vraag voor Johnny Romein : Ga naar onze Facebook pagina https://www.facebook.com/events/327302288404769/ en laat de vraag achter bij de reacties en misschien wordt jouw vraag dan wel gesteld !

Luister zaterdagmiddag gezellig mee via http://audiostreamen.nl/teamfm

Media