Nieuws

Rate this item
(0 votes)

Zaterdagmiddag 18 Juli 14:00 uur : Interview Bryan Stricker ! Luister gezellig mee !

Gepubliceerd juli 16, 2020
We hebben zaterdagmiddag 18 Juli om 14:00 uur een interview met Bryan Stricker ! Luister gezellig mee ! 

Bryan Stricker is op 21 juni 1993 geboren in Hoorn. Hij groeide op omringd door muziek en stond op zijn tiende al voor het eerst op een podium. Vanaf die tijd wilde hij nog maar één ding: zingen! Vier jaar later nam hij deel aan het programma Holland's Got Talent, waar hij de halve finale wist te behalen met Nederlandstalige muziek. Hij heeft ook ervaring opgedaan in de jazz- en musicalwereld. Die ervaring neemt hij nu mee met het maken van zijn eigen muziekstijl. Ondertussen heeft Bryan al heel wat kilometers gemaakt als zanger door onder andere avondvullende programma’s en sfeervolle optredens bij diverse cafés, bruiloften en bedrijfsfeesten. 

Bryan Stricker heeft als laatste single ''Jij '' uitgebracht. Het is de uptempo opvolger van het nummer ‘Alleen’, dat eerder dit jaar de hitlijsten bestormde.

Meer informatie Bryan Stricker : www.bryanstricker.nl

Heb jij een vraag voor Bryan Stricker   : Ga naar onze Facebook pagina https://www.facebook.com/events/620273438598123/ en laat de vraag achter bij de reacties en misschien wordt jouw vraag dan wel gesteld !


Luister zaterdagmiddag gezellig mee via http://audiostreamen.nl/drenthe

Media