DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Even Voorstellen Stream Gelderland : Zaterdagavond van 18:00 - 24:00 : Studio Non-Stop Hitradio : Erwin Smits, Rob van Dijk en Johan Bos !

Ze zaten al op de Stream Piraten op Zaterdag van 18.00 tot 24.00uur maar nu ook op de stream van Gelderland : Studio Non-Stop Hitradio : Erwin Smits, Rob van Dijk en Johan Bos !

Onze muziek keus is voornamelijk nieuwe muziek, top 40 en cd tracks. Studio Non-Stop Hitradio staat voor muziek die niet of nauwelijks in de hitlijsten voorkomen maar wel de moeite waard is om het te laten horen. Onze programma ziet er dan als volgt uit: 18.00-20.00 uur Overzicht Tipparade afwisselend met nieuwste pop en een vleugje Nederpop met Erwin Smits, 20.00-22.00 uur Lekker Weer Nieuw Show met Rob van Dijk  de allernieuwste op pop gebied met ook de B keus als laatste De Platenkast met Johan Bos met veel cd tracks  van diverse popartiesten en de hits van dit moment.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.