Luister Online radio

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Team FM EEN BLIK OP HET NIEUWE JAAR, nieuwe richting in 2019…

Team FM

We zwaaien 2018 met veel plezier uit, klaar voor een nieuw jaar! Bij een nieuw jaar hoort natuurlijk ook een blik op de afgelopen 7 jaar Team FM. Daarom hebben we alle deejays, personeel en vrijwilligers uitgenodigd voor onze nieuwjaarsreceptie bij Garage Inus Kiers in Erm.

Na de bekendmaking van dit nieuwe initiatief bleek dat er veel belangstelling was voor de Nieuwjaarsreceptie. Alle betrokkenen waren van harte welkom vanaf 14 uur bij de receptie in Erm.

Verrassend en afwisselend

"We waren begonnen om 14 uur met een toespraak", Voorzitter en Dj Benny Blom vertelde over nieuwe richting die we ingaan voor radio Team FM in 2019. Het was zeker ook verrassend! Denk aan: de nieuwe richting voor Team FM en een presentatie met beeld en geluid.

Toespraak

De Nieuwjaarsshow startte met een toespraak van de voorzitter waarin hij terugblikt op de afgelopen 7 jaar en vooral vooruit kijkt naar 2019. Daarna muziek, eten en drinken en een geweldige middag.

Receptie

Na de tweede toespraak begon de leuke muziekmiddag: We hebben daar  een leuke middag gehad en gezellig wat nagepraat.

 

Alle aanwezigen bedankt voor de gezellige middag en speciale dank aan Inus Kiers en familie die de locatie beschikbaar heeft gesteld en de middag tot in de puntje voor -Team- FM heeft verzorgd!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.