DAB+ kanaal 6 B, Kabelradio, TV 921, FM 96.0 MHz en Online radio

teamfm
TEAM FM
Luister
Nu
drenthe
Drenthe & Groningen
Luister
Nu
twente
Twentse Knallers
20% Vinylplaten
Luister
Nu
friesland
Hit stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Muziek voor Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten 24/7
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Muziekmix Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Rate this item
(0 votes)

Nieuwe Dj's op de Dinsdagavond van 18.00 tot 24.00 uur op Twente : John en Melvin vanuit Studio Firma Jong & Oud !

Gepubliceerd januari 08, 2019
John en Melvin zijn nieuwe dj's vanuit Enschede Elke Dinsdagavond van 18.00 tot 24.00 uur op Twente ( Overijssel ) 

Ze stellen zich allebei even aan U voor : 

Hallo allemaal,
Mijn naam is John ter Wee ben 54 jaar en ben geboren en getogen in Enschede,
Ben Gehuwd met Wendy heb een dochter Nathalie en een zoon Melvin en samen met Melvin zijn wij de Firma Jong en Oud
Vanuit mijn jeugd ben ik al opgegroeid met geheime zender muziek, bij ons thuis stond de radio
eigenlijk altijd afgestemd tussen de 100 en de 104 MHz.
Ook was een oom van mij een AM amateur, ik heb vele uurtjes bij hem op zolder doorgebracht.
Rond mijn 12de kreeg ik van een kennis op de camping een 2 watt zendertje antenne en een platenspeler, wij hadden thuis veel plaatjes in het Duits en Nederlands en zo is de gekte eigenlijk begonnen. Heb veel plezier beleeft aan het zendertje, maar het bereik moet toch wat meer zijn, en langzamer hand werd de watt-jes steeds groter. ik draaide toen onder de naam radio station de Postillon en later met lady flamingo
Ik kreeg verkering met Wendy en daar in de familie zaten 3 etherpiraten, dus ik viel met de neus in de boter. Al gauw draaide ik met hun mee en we hebben toen het Twentse Piraten Team opgericht, waar ik een paar jaar heb mee gedraaid. Door mijn werk als internationaal chauffeur had ik geen tijd meer voor deze hobby, 9 jaar geleden ben ik gestopt met het chauffeuren. Waar ik toen ben gaan werken ( mijn huidige werkgever) stond een 50 meter hoge mast in de tuin met 6 rosjes en een zender van 2kw in de schuur. Dus daar gaan we weer!!!! Melvin kreeg ook belang in het piraterij en draaide wel eens mee als de Kleine Panfluit met een kennis van hem. In 2013 hebben we besloten om onze blokhut om te bouwen tot een studio, 2014 was het hele gebeuren klaar en stond er weer een mast in de tuin en een dubbele mosfet in de schuur de Firma Jong en Oud werd toe opgericht.
Het feest heeft echter niet lang geduurd, door de toren hoge boetes die toen werd opgelegd hebben we besloten om er toch maar mee te kappen. Vorig jaar hoorde wij door toeval van Frank over Team FM. Dit leek ons ook super, Melvin Kent Michel, Frank en Maikel en met wat heen en weer gepraat hebben wij een gesprek gehad met Benny. En nu draaien wij op de dinsdagavond en hopen er wat moois van te maken binnen Team FM.


Hallo,
Ik ben Melvin ter Wee de andere helft van de firma jong en oud.
Ik ben 27 jaar oud en ben ook geboren en getogen in Enschede. Ik ben al vanaf mijn jeugd bezig met piraten muziek en piraterij.
Toen ik op de middelbare school zat ben ik samen met een klasgenoot van mij bij hem thuis begonnen met het uitzenden van muziek. Dat ging best goed en hadden aardig wat luisteraars in
Enschede en omstreken, maar het kon altijd beter en gekker. Via via zijn we toen terecht gekomen bij een groot piraten team in Buurse.
En hier pakte ze het wat beter aan een mast van 80m een eindtrap van 4kw. Toen we hier aan mee hebben gedaan was ik helemaal verkocht.
Er moest en zal een mast thuis komen en een zender, en zo geschiede. Samen met mijn vader hebben we de bar gebouwd en het apparatuur voor elkaar gemaakt.
Na een jaar wekelijks gedraaid te hebben zijn we gestopt en hebben we de zender verkocht. Dit omdat de boetes te hoog werden en piraten in de buurt met bosjes gepakt werden.
Een paar jaar geleden ben ik zend amateur geworden omdat ik het zenden en de techniek die er achter zit toch wel leuk bleef vinden. ik heb examen gedaan en kom nu regelmatig uit op de korte golf banden en op 2 meter onder de callsign PD2E.
Toch bleef het draaien en uitzenden van muziek wel knagen we hebben met een aantal zendamateurs waar onder Frank al eens over gehad om ergens iets onbemands neer te zetten maar hier is nog noot wat van gekomen, misschien in de toekomst?
En toen begon Frank over Team FM en dat hij daar vanaf eigen studio bij Michel thuis mee kon draaien en dat het uitgezonden werd via internet en via kabel en zo toch nog aardig wat luisteraars had.
En zodoende zijn wij er ook bij gekomen, en hopen hier een leuke en vooral gezellige tijd te hebben en de luisteraars te voorzien van een mooi stukje muziek voornamelijk vanaf vinyl.

Kessef Radio Footer