DAB+ kanaal 6 B, Kabelradio, TV 921, FM 96.0 MHz en Online radio

teamfm
TEAM FM
Luister
Nu
drenthe
Drenthe & Groningen
Luister
Nu
twente
Twentse Knallers
20% Vinylplaten
Luister
Nu
friesland
Hit stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Muziek voor Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten 24/7
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Muziekmix Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Rate this item
(0 votes)

Michel en Frank vanuit Glanerbrug Elke vrijdagavond op Overijssel !

Gepubliceerd november 23, 2018Michel en Frank zijn nieuwe dj's vanuit Glanerbrug Elke vrijdagavond op Overijssel van 18.00 - 24.00 !

Michel Grevink stelt zich even voor en vertelt waar hun voor Team FM Willen draaien: 

In 1986, ben ik op 16 jarige Leeftijd samen met mijn vader begonnen bij de Zieken Omroep van Enschede, Rond deze tijd was ik vaak aan prutsen met kleine FM zenders, en 27Mc met “iets meer zendvermogen” dan dat de overheid toestaat. Wij zijn toen begonnen met het Muziekprogramma Het Artiestengala met de welbekende zanger Herman Lippinkhof, en zijn vriend, de trompettist Gerard Keizer.. Een jaar of wat later zijn we bij de lokale omroep van Enschede begonnen in de tijdelijke en toenmalige Varia Studio. Al snel groeide het programma uit tot een vaste waarde in de programmering van Radio Enschede. Na vele leuke jaren kwam er door o.a. tijdgebrek hebben andere personen het programma overgenomen.
Rond het jaar 2000, kwam het idee, als zovelen om een internetradio te beginnen onder de naam Radiotwentestad.nl, hier waren dagelijks programma’s te horen. Doordat de aantal luisteraars in gebreken bleven, en de kosten aardig stevig waren hebben we besloten om hiermee te stoppen.
De naam RadioTwentestad bleef uiteraard bestaan, en werd ik ongeveer 5 jaar geleden door mijn vriend, Frank Wiering gevraagd om de Losserhof te helpen met de radio, ze wouden ook op het internet, maar hoe!? Hierbij heb ik ze geholpen onder de naar van RadioTwentestad.
Ze hebben op de Losserhof ( onderdeel van de Twentse zorg centra ) al meer dan 40 jaar een eigen kabel netwerk voor radio en tv. Hiermee bereiken wij alle bewoners en personeel. Dit zullen in totaal 2000+ personen zijn.

Waarom Team FM : 
Ik kende het concept van TeamFM al jaren, en Roy Stuivenberg, De Orka, had mij voor een tijd terug al eens benaderd om bij het Team te komen, ik was toen erg druk met de Losserhof ( rtv Loho ). Totdat Frank ook hoorde van TeamFM en wat het allemaal mooie dingen te bieden heeft..
zoals op de ziggo kabel, internet, en in de Ether uit te zenden via de DAB ( digitale radio )
Daarom hebben we samen besloten om ons in te schrijven, na een goed, leuk en gezellig gesprek met Benny en de andere aanwezige collega ‘s zijn we Vrijdag 26 Oktober begonnen met uitzenden via het kanaal van TeamFM Twente.
Met dank aan Maikel en Benny, voor alle instellingen..Kessef Radio Footer