News

Nieuwe DJ bij Piratenplaten! Elke Zaterdag van 12:00 – 18:00 uur : Marcel met zijn programma ”De Musketier” !

today07/22/2023 5

Background
share close

Beste luisteraars,

We hebben geweldig nieuws voor jullie! Vanaf deze week hebben we een gloednieuwe DJ bij Piratenplaten, en we kunnen niet wachten om hem aan jullie voor te stellen. Zijn naam is Marcel, maar je mag hem ook Max noemen. Hij is een gepassioneerde muziekliefhebber en zal elke zaterdag van 12:00 tot 18:00 uur zijn eigen programma presenteren, genaamd “De Musketier.”

Marcel heeft een indrukwekkend muzikaal verleden, dat al begon in zijn jeugdjaren. Hij ontdekte zijn liefde voor muziek en begon al vroeg met draaien. Later zette hij zijn passie voort in de wereld van piratenzenders op FM, en dat is waar hij zijn bijnaam “De Musketier” aan te danken heeft. Nu nog steeds is draaien zijn ultieme hobby, en hij is vastbesloten om jullie elke zaterdag te trakteren op de beste platen.

Naast zijn liefde voor muziek heeft Marcel ook andere hobby’s, zoals sporten. Hij is een veelzijdig persoon die altijd op zoek is naar manieren om anderen te vermaken en plezier te bezorgen.

Dus zet het in je agenda: “De Musketier” Marcel draait elke zaterdag van 12:00 tot 18:00 uur de beste muziek voor jullie! Verwacht een onvergetelijke mix van nummers die je hart sneller laten kloppen en je doen dansen van blijdschap.

Laten we Marcel een warm welkom geven door allemaal gezellig mee te luisteren naar zijn programma op Piratenplaten. Schakel in en geniet samen met ons van de geweldige muziek die hij voor ons in petto heeft!

Written by: Anita Huft

Rate it

0%