René Becker - Voel Wat ik Voel hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op radio Team FM (tipper v/d week)

Tipper van de week 19. Zodra de lentekriebels zich aandienen gaan artiesten vaak nadenken over hun zomersingle waarvan ze hopen dat het dé Zomerhit van het jaar gaat worden. Dit geldt nu ook voor de sympathieke Groningse zanger René Becker. Het enthousiasme over ‘Voel!’, zijn allernieuwste single, is zo groot dat zowel de zanger zelf, zijn platenlabel Rood-Hit-Blauw, als Feest DJ Maarten de uitdaging wel durven aan te gaan.
“Voel!’ wordt dé zomerhit van 2018”! Een kleine 20 singles heeft René op zijn naam gezet de afgelopen 10 jaar waarvan een flink aantal uitgroeiden tot landelijke successen.
“Je krijgt wat je geeft”, is één van de kreten die horen bij de zanger. En nu geeft hij zijn publiek liefst 2 versies van zijn nieuwste track: ‘Voel’! Samen met Niels Lingbeek werkte René aan deze vette Master Sound-productie! Ze is blond, heeft prachtige blauwe ogen en loopt verleidelijk over het strand. De liefde hangt in de lucht, je voelt het! ‘Voel!’ bezit een trendy en dansbare sound en gaat over de ontstane euforie voor die ene dame! En pak je de versie met Feest DJ Maarten erbij, dan krijg je nóg meer beat en pakkende kreten, en heb je een echte uit-je-dak plaat! René Becker slaat deze zomer keihard terug met…. ‘Voel’!
De CD single ‘Voel!’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single wordt aan gewerkt en zal binnenkort te zien zijn.

Website: www.renebecker.nl

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..