Jan Warringa - Helderop gaat nooit verloren ! hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM (Tipper v/d week)

Tipper van de week 16. De in Drenthe geboren en getogen zanger Jan Warringa komt met een gloednieuwe single “Helderop gaat nooit verloren”.


In December 2017 zat Jan Warringa samen met Henny Thijssen en Terry West om de tafel te praten over een nummer voor Jan. Na wat brainstormen begon Henny Thijssen te schrijven en dat resulteerde in dit Autobiografische nummer.
Het lied gaat over 2 oudere mensen die wat van het leven willen gaan maken nu het nog kan., Leef je leven en geniet is hun motto en daar kan Jan Warringa zich zeker in vinden!
Niet dat hij zichzelf al oud vind, maar de jaren gaan snel, en daarom is het belangrijk alles uit het leven te halen en te genieten van al het moois dat het leven ons brengt!

Jan Warringa geboren in Zuid Oost Drenthe draait al jaren succesvol mee in het muziekwereldje, met diverse single- en album-releases op zijn naam, en een drukbezette agenda met optredens en begon zijn carrière zoals velen bij karaoke wedstrijden. Na een aantal te hebben meegedaan trok hij de stoute schoenen aan en liet het vast leggen op schijfjes. Jan Warringa, die beroepsmatig als artiest werkt, heeft al de nodige successen geboekt met singles zoals “Dat Kan Niemand”, “Ik Voel Zoals Jij”, “Huil Niet”, “Lange Nachten” , “Ze Lacht Naar Mij” en vorig jaar nog “Kus me” ging de muzikale carrière in een snel treinvaart
Er volgen vele singles en de bekendheid van Jan werd met de dag groter. Al zijn singles werden goed gedraaid in zowel Nederland als Vlaanderen.
En nu in 2018 komt hij met “Helderop gaat nooit verloren” en Jan denkt dat dit nummer ook wederom in beide landen het goed zal gaan doen.

Website : www.janwarringa.nl

Op www.teamfm.nl, maken wij gebruik van cookies Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Lees meer..